Pages

2018. január 5., péntek

Mit viszek magammal egy utazás során | szépségápolás


Mivel én van hogy bajban vagyok a listákkal egy-egy utazás előtt, ezért gondoltam összeírok egyet Nektek, ha éppen útra kelnétek, hogy mit vigyetek magatokkal. Jó ha mindig van egy kiindulási pont, ezért akár még neked is hasznos lehet ez a cikk. Én most egy alap "csomagot" állítottam össze, azt tettem bele, ami számomra a legfontosabb egy kiruccanás alkalmával. 


Bőrápolás:


Sminklemosó: Utazáskor szinte mindig sminket viselek, ezért fontos, hogy mindig magamnál tartsak egy micellás vizet. 


Hidratáló krém: Természetesen a hidratáló krém sem maradhat ki a sorból, hiszen egy-egy utazás igencsak igénybe tudja venni a bőrünket és ilyenkor kiemelten fontos a megfelelő tisztítás és hidratálás.


Arcradír: Az utazás során fontosnak tartom, hogy használjunk arcradírt (de ne durva szemcséjűt, mert az megsértheti a bőrünket), mert ez a termék szerintem az, ami a legjobban képes megtisztítani az arcot a szennyeződéseket, természetesen emellett más arctisztító termékeket is érdemes használni. 


Habzó arctisztító: Az utóbbi időben hatalmas kedvencemmé vált a habzó arctisztító, mert gyönyörűen megtisztítja a bőröm. Kifejezetten tetszik a formulája, a mostani kedvencem a Bioderma Sensibio gél és a Happyskin habzó arctisztítója. 


Maszk: Nem kérdés, hogy viszek-e magammal maszkot egy utazás során. Van, hogy egy nehéz nap után "fáradtnak" tűnik az arcunk akkor a legjobb megoldás egy arcmaszk, ami egyből feltölti élettel az arcunkat. 



Smink:

Szempillaspirál: Ha csak egyetlen terméket kellene választanom a sminkek közül az a szempillaspirál lenne, hiszen egy jó minőségű termék már gyönyörű pillákat tud varázsolni. Sokszor van, ha csak egy natúr sminket szeretnék, akkor egy kis spirál és már kész is vagyok.


Korrektor: Mindig jól jön! Bármikor előjöhet egy, kettő bőrhiba amit szeretünk eltüntetni az arcunkon, ekkor jó megoldás lehet egy jól fedő korrektor.


Színezett ajakbalzsam: Egyszerűen odavagyok a minőségi színezett ajakbalzsamokért. Ilyenkor nem érdemes a mattrúzsokat használni, hiszen az nagyon kiszárítja a szánkat, ehelyett használj olyan terméket, ami nem szárítja a szádat és még szépen is mutat.


Szemhéjpaletta: Ha utazás akkor egy kicsit erősebb smink is szóba jöhet nálam ezért ilyenkor mindig magammal viszem a számomra legjobbnak ítélt palettáim.  



Hajápolás: 


Sampon: A hajápolás terén is jó ha mindenre gondolunk, ezért jó ha van nálunk sampon és balzsam is. 

Hajvég ápoló: Hogy ne legyen töredezett a hajunk használjunk rá hajvég ápolót, a festett hajnak még plusz színt is ad.


Hajspray: A különböző regeneráló hajspray-k nagyon hasznosak, hiszen a megviselt hajat is fel tudják frissíteni, amire lehet még szükségünk is lesz az utazás során.



Köszönöm szépen, hogy ma is itt voltatok és olvastatok, remélem tetszett Nektek a cikk. Ti mit visztek magatokkal egy-egy utazás során? Írjátok meg Nekem kommentben! 

Szeretettel
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése