Pages

2018. január 3., szerda

5 dolog, hogy sikeresen kezd az újévet


Szeretnék ma egy olyan listát megosztani Veletek, ami mindenképpen hasznos lehet számotokra, hiszen újév van, január, ami azt jelenti, hogy tiszta lappal indíthatjuk ezt az új évet. Most lehetőséget kaphatsz arra hogy minden, ami 2017-ben történt veled azt magad mögött hagyj és élvezd az újévet, új kihívásokat, élményeket és megannyi mást. Ahhoz, hogy ez az éved sikeresebb legyen mint az előző (mert ugyebár sosem rossz ha fejlődünk) összeállítottam egy listát, ami alapján az új évet tisztán és boldogan kezdheted. 



Értékeld 2017-et:

A legfontosabb, hogy mindig gondolt át az adott évet, hogy mik történtek veled, jó és rossz dolgok egyaránt, hiszen ezek mind az életed részei voltak. Gondold át, hogy milyen fontos dolog történtek meg Veled, majd gondolj az újévre, hogy min szeretnél változtatni az előző évhez képest. Realizáld a dolgokat! 


Határozz meg magadnak célokat: 

Ez szerintem nagyon fontos lépés, még akkor is ha csak pár hónapig tart ki benned, hogy elérd a céljaidat, onnantól pedig már csak a kitartásodra kell ügyelni. Jó ha vannak céljaid, mert így tudod magad motiválni egyes dolgok iránt. Én is szeretek kisebb, nagyobb célokat kitűzni, mert azt vettem észre, hogy így tényleg sokkal motiváltabb vagyok és így van, ami előre húz, arról nem is beszélve, hogy milyen jó érzés az, amikor eléred egy célod! 


Szerezz be egy határidőnaplót: 

Az egyik legjobb dolog szerintem a különféle naplók, mert bármit fel tudsz jegyezni bele, ami számodra fontos, és ismerjük a mondást miszerint "írás nem felejt". A céljaidat érdemes időponthoz is kötni, amihez nagy segítség egy határidőnapló. 


Légy produktív: 


Talán az emberek nagy része ilyenkor a legproduktívabb, de van aki ilyenkor még "lazsál" olyan címszóval, hogy "még ráér". Ne tegyétek ezt, mert nem éri meg, tényleg ilyenkor vagyunk a legproduktívabb, tudjátok újév, új remények, új élmények és új lehetőségek tárulnak elénk. 


Légy nyitott:


Ne zárkózz be, mert a nyitottság már fél siker lehet, ismerj meg új embereket, hiszen honnét tudod, hogy akit újonnan megismersz éppen nem ő lesz a legjobb barátnőd. 


Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés, ha igen akkor ne felejtsetek el feliratkozni a blogra, illetve felnézni a blog facebook oldalára, hiszen sok új dolgot osztok meg Veletek az oldalon! Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok, találkozunk hamarosan! 

Szeretettel
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése