Pages

2017. december 29., péntek

Hogyan csillogj az újévi partin


Lassan vége az évnek és ki otthon ki partin ünnepli meg az új év kezdetét mindenképpen fontosnak tartom, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkbe. Én ebben az évben a partin való ünneplést választottam ezért mindenképpen egy különleges sminket szeretnék majd készíteni magamnak. A különlegességét leginkább az új Makeup Revolution Blush Dream palettájával szeretném elérni.


Karácsonykor volt szerencsém kipróbálni a 12 csomagos Makeup Revolution kiadást, amiben ez a csodaszép paletta is lapult. Nagyon szeretem, mert könnyű a felvitele, nagyon jól el lehet dolgozni, ami egy nagyon fontos pont nálam. Az összes szín iszonyatosan pigmentált, ezért a felvitelkor figyelni kell, hogy ne nyomjuk az ecsetünkbe a festékbe, mert akkor túl sok terméket vesz fel. Különösen tetszik a termékben az, hogy tartalmaz matt színeket és csillogós színeket is. Most szilveszterkor a csillogásé lesz a főszerep ezért leginkább ezeket a színeket próbáltam, a végeredmény hihetetlenül szép lett. Nem kenődik az arcon és nincs természetellenes hatása. Még a csillogó highlighter hatás sem természetellenes sőt, kifejezetten szépen mutat, amivel egy sminket nagyon fel lehet dobni.


Ha egy nagyon jó palettát keresel jó ár-érték arányban akkor én mindenképpen ajánlom figyelmedbe ezt a terméket! A terméket megtalálod a Pinkpanda oldalán!


Remélem tetszett Nektek ez a cikk, köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok. Ha bármi kérdésed lenne akkor írj üzenetet a blog facebook oldalára! 

Ti milyen termékeket használtok az extra csillogásért? 


Szeretettel
Reni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése